fbpx

Over ons

Wat moet jij allemaal weten over Ecohome?

Home > Over ons

Waarom kiezen voor
Ecohome?

Klinkt de term ʻEPC-waardeʼ je bekend in de oren?

Ontdek de waarde van je huis met behulp van een eenvoudige letterindicatie. Hoe dichter je bij een A bent, hoe hoger de waarde van je woning. Zoek niet verder, want met ons uitgebreide assortiment kun je in no-time naar de EPC-waarde A gaan. Investeer op een slimme manier en zie de premies binnenstromen!

De voordelen van
Ecohome

Aantrekkelijke prijzen

Bespaar op je energiekosten en neem de controle in eigen handen met ons gepersonaliseerde energietarief. Bij ons kun je jouw uitgaven beheren op jouw eigen manier. Samen met jou bekijken we hoe je optimaal kunt besparen op je energieverbruik en hoe je deze besparingen kunt omzetten in waardevolle investeringen.

Alles op één plek

Bij Ecohome vind je alles op één plek voor al jouw behoeften op het gebied van ramen en deuren, zonnepanelen, dakrenovaties, verwarmingsketels, energie-installaties, isolatie, gevels en onderhoud. Zoek niet verder, want wij hebben het allemaal!

Duurzaamheid is prioriteit

Bij ons staat duurzaamheid centraal, het zit in onze natuur. Door met ons samen te werken, draag jij ook bij aan een beter milieu. We streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die de impact op het milieu verminderen en een positieve bijdrage leveren aan de planeet.

Copyrights 2023© Ecohome

Scroll naar boven