fbpx

Heb je te maken met waterschade in je huis?
Is je dak niet meer voldoende geïsoleerd?

Wacht niet langer en neem actie! Waterschade kan grote problemen veroorzaken, zoals schimmelvorming, beschadigde muren en vloeren, en zelfs structurele schade aan je woning. Het is essentieel om dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken om verdere schade te voorkomen. Als je dak beschadigd is, is het dan vaak nodig om een dakrenovatie uit te laten voeren. Aangezien dat een lastige klus is, schakel je beter één van onze professionele dakwerkers in.

Home > Diensten > Dakrenovaties

Dakisolatie

Dakisolatie is belangrijk voor een aangename overbrugging van de seizoenen. Zo blijft de warmte binnen in de winter en blijven de temperaturen draaglijk in de zomer. Aangezien er verschillende materialen zijn om daken te isoleren, bespreek je het best welk materiaal voor u geschikt is met één van onze dakwerkers.

ROOFING

Bij een plat dak kan je kiezen uit verschillende soorten dakbedekking. Eén van de populairste varianten is roofing. Zowel de plaatsing als de renovatie en/of herstellingen laat je het best door één van onze dakwerkers uitvoeren. Aangezien platte daken vaak vatbaarder zijn voor gebreken en schade, raden we dan ook een regelmatige controle aan. Bij ons kan je hiervoor rekenen op de juiste expertise.

DAK REINIGEN

Om dakrenovatie te voorkomen, is een regelmatig onderhoud van je dak sterk aangeraden. Hiervoor kan je je dak zelf reinigen of kan één van onze dakwerkers inschakelen. Die kan dan ook de nodige controles voeren en tijdig bepalen of een renovatie nodig is of niet. Ben je een handige Harry en wil je graag zelf kleine renovaties of reinigingen uitvoeren? Dan helpen we je graag verder met het beste advies op maat!

DAKGOTEN VERVANGEN

Een dakgoot voert het regenwater af, zodat er geen lekkages ontstaan. Daarom raden we aan om de dakgoten regelmatig te controleren en schoon te maken. Wanneer er roest is ontstaan, er gaten zitten in de dakgoot of wanneer het regenwater niet meer goed afstroomt, is een renovatie zeker nodig. Laat één van onze dakwerkers op controle komen. We begrijpen dat een renovatie van de dakgoten een spoedeisende kwestie kan zijn. Daarom streven we ernaar om dit project binnen één dag af te ronden.

NIEUWE DAKBEDEKKING

Dakbedekking omvat zowel dakpannen als dakbedekking voor platte daken. Als jouw dak aftakelt, herstellen of vervangen we dat graag voor jou. Dat gebeurt natuurlijk na een grondige voorafgaande controle.

Copyrights 2023© Ecohome

Scroll naar boven