fbpx

Ben jij op zoek naar nieuwe ramen en deuren?

Ramen en deuren spelen een sleutelrol in de sfeer en uitstraling van je huis. Ze zijn letterlijk de toegangspoort tot je huis en zorgen voor lichtinval. Ben jij op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Met onze deskundige begeleiding helpen we je bij het vinden van de juiste stijl, het beste materiaal en de perfecte kleur voor je nieuwe ramen en deuren. Of je nu de voorkeur geeft aan PVC of aluminium, we hebben een breed assortiment waaruit je kunt kiezen.

Home > Diensten > Ramen & deuren

PVC

Beste isolatiewaarden

Als het op isolatie aankomt, zijn PVC-ramen en deuren zonder twijfel de beste keuze. Zowel op akoestisch als op thermisch vlak voldoet PVC aan de strengste isolatienormen. Niet enkel zal je jouw energiefactuur zien dalen, maar je zal ook een aangenamer én rustiger thuis ervaren.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De productie van PVC verbruikt weinig energie, wat het een heel duurzaam materiaal maakt. Het gaat dan ook een leven lang mee. Bovendien maakt de 100% recycleerbaarheid van PVC een ecologisch verantwoord product.

Prijs- kwaliteitverhouding

PVC blinkt uit op vlak van de correcte prijskwaliteitsverhouding. Je krijgt een hoog kwalitatief product en dat allemaal met een aantrekkelijk prijskaartje. Vooral omdat PVC niet rot of roest en bijgevolg lang meegaat. Kers op de taart? Het vereist quasi geen onderhoud.

Almuninium

Bijzonder sterk materiaal

Hoewel aluminium ramen en deuren licht zijn, zijn ze verbazend sterk. Daardoor kan het materiaal op veel manieren gebruikt worden. Voor grote raam- en deurpartijen is aluminium dus ideaal.

Strakke uitstraling

Verkies je het esthetische aspect boven alles? Dan is aluminium zeker de juiste keuze. Aluminium ramen en deuren zijn namelijk slank en elegant. Ze komen in gelijk welk gebouw tot hun recht; van modern tot klassiek. Dat is te danken aan het polyvalente karakter van het materiaal.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Net zoals PVC-ramen en deuren, hebben ook die in aluminium een ongezien lange levensduur. Ze gaan met gemak een leven lang mee. Bovendien zijn ze ook onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Zowel PVC als aluminium zijn dus ecologisch verantwoorde producten.

Copyrights 2023© Ecohome

Scroll naar boven